Seğmen Ahududu Reçeli, sezonunda özenle toplanan ahududuların eşsiz lezzetini sofranıza getiriyor. %45 meyve içeriğiyle en kaliteli hammaddelerden üretilen bu 380 gramlık reçel, kahvaltılarınızın vazgeçilmezi olmaya aday.
Neden Seğmen Ahududu Reçelini Tercih Etmelisiniz?
Yüksek teknoloji ile ilk günkü tazeliğinde saklanan meyveler
Coğrafi işaretli bölgelerden tedarik edilen ahududular
Pancar şekeri ile mükemmel uyum
Hijyenik ortamda, yüksek gıda teknolojisi ile üretim
Akredite laboratuvarlarda yapılan dünya standartlarında ürün analizleri
Siparişleriniz, hafta içi saat:16'ya verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilmektedir, havale ile yapılan banka onayı alındıktan sonra 1 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. Teslimat adresinin Ankara'ya uzaklığına göre de kargo şirketi 1-3 gün içerisinde siparişinizi size ulaştıracaktır.
Özel üretim ürünlerin teslim süreleri imalat zamanına göre farklılık göstermektedir. Bu tür ürünlerin teslimat bilgileri ve süreleri ürün sayfalarında belirtilmiştir.
Tarafımızdan kaynaklanan bir aksilik olması halinde ise size üyelik bilgilerinizden yola çıkılarak haber verilecektir. Bu yüzden üyelik bilgilerinizin eksiksiz ve doğru olması önemlidir. Bayram ve tatil günlerinde teslimat yapılmamaktadır.
Seçtiğiniz ürünlerin tamamı anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleri tarafından SEĞMEN KARDEŞLER GIDA ÜRETİM AMBALAJ SANAYİ A.Ş garantisi ile size teslim edilecektir.
Satın aldığınız ürünler bir teyit e-posta'sı ile tarafınıza bildirilecektir. Seçtiğiniz ürünlerden herhangi birinin stokta mevcut olmaması durumunda konu ile ilgili bir e-posta size yollanacak ve ürünün ilk stoklara gireceği tarih tarafınıza bildirilecektir.
SEĞMEN KARDEŞLER GIDA ÜRETİM AMBALAJ SANAYİ A.Ş on-line alışveriş sitesidir. Aynı anda birden çok kullanıcıya alışveriş yapma imkanı tanır. Enderde olsa tüketicinin aynı ürünü alması söz konusudur ve ürün stoklarda tükenmektedir bu durumda ;
Ödemesini internet üzerinden yaptınız ürün eğer stoklarmızda kalmamış ise en az 4 (Dört) en fazla 30 (otuz) gün bekeleme süresi vardır. Ürün bu tarihleri arasında tüketiciye verilemez ise yaptığı ödeme kendisine iade edilir.