Seğmen Baharat Sepeti (9 Çeşit)

%5
99,94 TL
94,94 TL
24 saatte kargo 24 Saatte Kargoda
kargo bedava Kargo Bedava
Güvenli Ödeme
Kolay İade
  • Ürün Özellikleri
    Seğmen Pul Biber  acı taze biberlerin kurutulup pul haline getirilmesiyle elde edilir. Yahniler, harçlar, soslar ve çorbalarda ve acı tat istenen tüm yemeklerde afiyetle kullanılabilir.

    Seğmen Karabiber  kuru ve siyah tanelidir. İnce çekilmiş olan karabiber, hemen hemen her türlü yemekte bütün veya toz durumunda kullanılabilir.

    Seğmen Nane kokusu özel ve kuvvetli olan  serinletici bir tada sahiptir. Özellikle salatalarda ve bazı harçlarda kullanılır. Yemeklere güzel kokusu ve tadı sayesinde lezzet katar.

    Seğmen Acı toz Biber hiçbir katkı maddesi kullanılmadan yüzde 100 doğal olarak işlenip satışa sunulan mutfakta, şekerli ürünler hariç hemen her türlü yemekte, özellikle kırmızı rengin istendiği çok sayıdaki yöresel yemeklerde kullanılır. Yumurta, peynir, deniz mahsulü, sebze, tavuk, çeşitli soslar, et, çorba, turşu, pilav, çoban salatası, sebze, tahıl, ve benzeri yemeklere lezzet ve tat verir.

    Seğmen Tatlı Toz Biber Tatlı taze biberlerin kurutulup toz haline getirilmesiyle elde edilen  tercihe göre et yemeklerinde, çorba çeşitlerinde, soslarda, salatalarda ve yemek çeşitlerinde kullanılabilir yemeklerinize renk ve tat katar.

    Seğmen Tarçın, mutfakta özellikle unlu ve şekerli ürünlerde, baharat karışımlarında, et, sebze, kahve ve çikolata soslarında kullanılır.  Tarçın şerbet, komposto, reçel yapımında güzel tat ve koku oluşmasını sağlar.

    Seğmen Sumak  ekşimsi bir tada sahiptir. Kebaplara ve bazı salatalara ekşilik vermek için kullanılır.

    Seğmen Kimyon, daha çok pilav ve fasulye yemeklerinde kullanılıyor olsa da et, sebze, yumurta, peynir, sos, turşu, ekmek, salata sosu, pilav, baharat karışımlarında da kullanılmaktadır hiçbir katkı maddesi kullanılmadan yüzde 100 doğal olarak işlenip satışa sunulmuştur. Kimyon, kuvvetli ve değişik tadından dolayı genellikle lezzetlendirici olarak kullanılır.

    Seğmen Kekik her türlü et ürününde, sos, çorba, sebze, turşu, peynir, zeytin, mantar yemekleri, domates salataları, domates, biber, kabak ve patlıcan dolmaları, baharat karışımında kullanılır. Türkiye’de Van çevresinde bazı türler taze olarak otlu peynirde de kullanılmıştır.

    Saklama Koşulları

    Baharatlar, ambalajı açılmadığı müddetçe serin ve kuru ortamda muhafaza edilebilir.

    Rutubetsiz bir yerde ve normal oda koşullarında son kullanma tarihine kadar bozulmadan saklanılabilir.

  • Yorumlar
  • Ödeme Seçenekleri
  • Teslimat ve İade Koşulları
Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.