Seğmen Pul Biber Pet 70g acı taze biberlerin kurutulup pul haline getirilmesiyle elde edilir. Yahniler, harçlar, soslar ve çorbalarda ve acı tat istenen tüm yemeklerde afiyetle kullanılabilir.
Seğmen Karabiber Pet 100g kuru ve siyah tanelidir. İnce çekilmiş olan karabiber, hemen hemen her türlü yemekte bütün veya toz durumunda kullanılabilir.
Seğmen Nane Pet 30g kokusu özel ve kuvvetli olan serinletici bir tada sahiptir. Özellikle salatalarda ve bazı harçlarda kullanılır. Yemeklere güzel kokusu ve tadı sayesinde lezzet katar.
Seğmen Kırmızı Acı Toz Biber Pet 90g hiçbir katkı maddesi kullanılmadan yüzde 100 doğal olarak işlenip satışa sunulan mutfakta, şekerli ürünler hariç hemen her türlü yemekte, özellikle kırmızı rengin istendiği çok sayıdaki yöresel yemeklerde kullanılır. Yumurta, peynir, deniz mahsulü, sebze, tavuk, çeşitli soslar, et, çorba, turşu, pilav, çoban salatası, sebze, tahıl, ve benzeri yemeklere lezzet ve tat verir.
Seğmen Kırmızı Tatlı Toz Biber Pet 90g Tatlı taze biberlerin kurutulup toz haline getirilmesiyle elde edilen tercihe göre et yemeklerinde, çorba çeşitlerinde, soslarda, salatalarda ve yemek çeşitlerinde kullanılabilir yemeklerinize renk ve tat katar.
Seğmen Tarçın Pet 90g mutfakta özellikle unlu ve şekerli ürünlerde, baharat karışımlarında, et, sebze, kahve ve çikolata soslarında kullanılır. Tarçın şerbet, komposto, reçel yapımında güzel tat ve koku oluşmasını sağlar.
Seğmen Sumak Pet 100g ekşimsi bir tada sahiptir. Kebaplara ve bazı salatalara ekşilik vermek için kullanılır.
Seğmen Kimyon Pet 100g daha çok pilav ve fasulye yemeklerinde kullanılıyor olsa da et, sebze, yumurta, peynir, sos, turşu, ekmek, salata sosu, pilav, baharat karışımlarında da kullanılmaktadır hiçbir katkı maddesi kullanılmadan yüzde 100 doğal olarak işlenip satışa sunulmuştur. Kimyon, kuvvetli ve değişik tadından dolayı genellikle lezzetlendirici olarak kullanılır.Seğmen Kekik Pet 25g her türlü et ürününde, sos, çorba, sebze, turşu, peynir, zeytin, mantar yemekleri, domates salataları, domates, biber, kabak ve patlıcan dolmaları, baharat karışımında kullanılır. Türkiye’de Van çevresinde bazı türler taze olarak otlu peynirde de kullanılmıştır.
Saklama Koşulları
Baharatlar, ambalajı açılmadığı müddetçe serin ve kuru ortamda muhafaza edilebilir.
Rutubetsiz bir yerde ve normal oda koşullarında son kullanma tarihine kadar bozulmadan saklanılabilir.